Shadowhunters har fått nya "Showrunners"

Publicerad 2016-08-10 14:41:21 i Shadowhunters, Säsong 2,

 
Shadowhunters har nu hittat sina nya showrunners. Som ni kanske kommer ihåg så lämnade Ed Decter jobbet som showrunner (huvudansvaret) för Shadowhunters för bara några dagar sedan. Nu verkar det alltså som att de har hittat hans ersättare.
 
Enligt sajten Deadline är det Todd Slavkin & Darren Swimmer som har fått jobbet som huvudansvariga för Shadowhunters. De har tidgare haft samma jobb för serierna Smallville och Dominion, och nyligen har de även varit exekutiva producenter för Freeform serien Guilt.
Ytterligare en man, Matt Hastings har fått jobbet som exekutiv producent/serie-regissör för Shadowhunters, han har tidigare jobbat med serien The Originals.
 
Vi får se vad detta betyder för Shadowhunters säsong 2.
 
Tror ni serien kommer att bli annorlunda mot säsong 1, med nya gubbar som styr skeppet?

Kommentarer

Postat av: Magdalena det j

Publicerad 2016-08-13 00:08:08

Hmm... Jo, annorlunda blir det ju alldeles säkert. Serien är ju så pass ny, hade kanske varit annorlunda om den redan kört på i 5 säsonger eller så...

Jag tyckte verkligen att första säsongen var helt fenomenal, hade jättegärna velat se mer av det, i samma riktning och i samma ton osv...

Har du läst nåt om varför Decter hoppade av? Var det nån stark styrning "uppifrån" som krävde förändringar i nån riktning som han inte gillade, eller?

Jag hoppas såklart att det blir ännu bättre med de här nya, men jag undrar, jag... Håller tummarna och hoppas på det bästa :)

Svar: Nej, det har inte stått mycket alls om varför Decter hoppade av, bara att det skall ha något med kreativa skillnader att göra. Men exakt vad det innebär är ju svårt att säga.
Decter kanske ville att serien skulle gå i en riktigt och andra i produktionen kanske inte höll med honom eller tvärtom. Det kommer nog helt klart bli en annorlunda andra säsong.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej