Ed Decter ger oss svar på några frågor om säsong 2

Publicerad 2016-04-07 18:49:10 i Shadowhunters, Säsong 2,

 
Även om vi precis har sett det sista avsnittet av Shadowhunters säsong 1, så är säsong 2 av serien redan i full produktion. Ed Decter, mannen som har huvudansvaret för serien har i en intervju med TV Line berättat lite om vad vi kommer att få se när serien drar igång säsong 2 under 2017.
 
Ett utdrag från intervjun, översatt till svenska:
 

TVLINE | När vi pratar om “Malec,” kommer Camille att vara något hot mot att deras förhållande tar ytterligare kliv?
När vi ser Camille igen, kommer det inte vara som ett hot mot Alec och Magnus förhållande; det kommer mer att vara ett hot mot Raphael och de andra vampyrerna, hela deras hierarki. [Editor’s note: Lycka till, Simon!]

**Varning: Följande frågor kan innehålla spoiler från the Mortal Instruments böckerna**

TVLINE | I böckerna, om jag kommer ihåg det rätt, så ger Jace och Clary efter för sina känslor, även om de tror att de är syskon. Är det något som ni kommer att ta med i säsong 2?
Faktiskt, så är det inte alls sant. Även om de är bror och syster, även om de har dessa konstiga känslor, så är de kyska/tyglade. Det finns ett ögonblick hos Fedrottningen (the Seelie Queen), men det är lite annorlunda; vi sparar det för tittarna. Men Jace och Clary är definitivit förvirrade över varför de känner som de gör, vilket ger en stor spänning i böckerna.

TVLINE | Borde vi hålla ögonen öppna för några nya bok-karaktärer i säsong 2?
Några av karaktärerna som vi kommer att möta har gått igenom en stor förvandling. Simons flickvän Maureen har ganska mycket pågång, liksom Jocelyn och Luke. Flera nya karaktärer kommer att vara med, som fedrottningen. Vi kommer att börja bygga in de olika världarna på olika sätt.

Ni kan läsa hela intervjun med Ed Decter hos TV Line. (OBS! Den är på engelska)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej