[video] Alan är Valentine & ännu en omgång med Werewolf

Publicerad 2015-10-21 18:07:33 i Alan Van Sprang/Valentine, Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Jon Cor/Hodge, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Maxim Roy/Jocelyn, Shadowhunters, Video,

Skådespelarna är just nu tillbaka på inspelningsplatsen för att filma några extra scener/ta om scener som inte blivit bra. De kommer att ha inspelningar fram tills fredag och sedan blir det inga mer inspelningar, innan nästa år, om det blir en säsong 2 vill säga. ;) 
 
I denna nya video som Maxim Roy (Jocelyn) har lagt upp på twitter så kan vi verkligen se att Alan Van Sprang ÄR Valentine, eftersom han försöker stjäla något väldigt viktigt från inspelningen...
 
När skådespelarna var samlade igen för inspelningar så passade de på att återigen spela Werewolf och de visade det även live via periscope, till alla fans stora lycka.
 
https://pbs.twimg.com/media/CR0h1E7UYAAgkZa.jpg
: Emeraude är redo för Werewolf.
 
TMI_Australia har varit vänliga nog att lägga upp videon på youtube, så att även vi andra som sov när spelet pågick, får en chans att se det. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej