ABC Family blir Freeform

Publicerad 2015-10-06 21:09:00 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters,

ABC Family (kanalen som kommer att visa Shadowhunters i USA) kommer från och med Januari 2016 att byta namn till Freeform.
Detta berättade de i en video där vi kan se några av skådespelarna från deras serier, inklusive Shadowhunters.
 
Shadowhunters var dock inte med jättemycket i videon men i några få sekvenser fick vi se skådespelarna, vilka ni kan se i följande GIFs:
 
 
källa |
 
Vad tycker ni om det nya namnet Freeform?

Kommentarer

Postat av: Linnea

Publicerad 2015-10-06 21:55:26

Men Oj! Det visste jag inte om. Coolt namn ändå. Vet du varför de byter namn?

Svar: Jag läste någonstans att de vill få in nya tittare, främst i åldrarna 14-34 och att de inte vill ha kvar namnet Family i kanalens namn. Då alla program inte är riktade till familjer.
Det mesta i dagens läge är på olika plattformar och alla kollar inte bara på TV, utan i mobilen och på läsplatta och att man är fri att se deras program vart man vill (om man bor i USA), det skall då spegla namnet Free form.

Vill du läsa mer om namnbytet så har Variety en väldigt bra artikel om det: http://variety.com/2015/tv/news/abc-family-freeform-rebranding-network-1201610697/
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej