Trailer till "Beyond the Shadows: The Making of Shadowhunters"

Publicerad 2015-11-20 08:00:00 i Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Isaiah Mustafa/Luke, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Video,

Innan Shadowhunters får sin premiär den 12 januari, 2016 på kanalen Freeform i USA, kommer kanalen ABC Family (som i januari byter namn till Freeform) att den 6 december, 2015 visa en bakom kulisserna special.
 
 
Detta special program som är på 30 minuter kommer att visa exklusivt bakom kulisserna material, vi kommer bl.a. att få se skådespelarna berätta om hur de fick sina roller och hur de kom i form inför alla slagsmåls-scener. För alla de som är nya till skuggvärlden så kommer skådespelarna även att berätta vad det hela handlar om.
 
Vi kommer även att få intervjuer med skådespelarna Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Harry Shum, Jr., Alberto Rosende, Matthew Daddario, Emeraude Toubia och Isaiah Mustafa, producenten och skaparen av Shadowhunters Ed Decter och den exekutiva producenten McG.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej