Ändrade releasedatum för The Last Hours böckerna & nytt citat

Publicerad 2015-11-23 18:30:21 i Cassandra Clare, The Dark Artifices, The Last Hours,

 
Det är fortfarande några månader kvar innan Lady Midnight, bok 1 i serien The Dark Artifices släpps (8 mars 2016), men redan nu funderar fans över när bok 1 i serien The Last Hours kommer att släppas.
 
Cassandra har tidigare nämnt att hon planerar att släppa böckerna i de båda serierna vartannat år.
TDA 1 under 2016, TLH 1 under 2017, TDA 2 under 2018 etc.
 
Men nu verkar det som att dessa planerna har ändrats. I ett nytt blogginlägg på tumblr skriver Cassandra att det inte finns något releasedatum för den första boken i TLH ännu. Hon tror att den boken möjligen kommer att släppas efter bok 2 i TDA.
 
Planerna just nu ser ut som följande:
2016 TDA 1
2017 TDA 2
?? TLH 1
?? TDA 3
 
Innan böckerna har blivit skrivna klart så är inte detta ristat i sten och planerna kan fortfarande ändras. Cassandra vill ha lite kreativ frihet, för att kunna lista ut hur den rätta ordningen av att publicera böckerna borde vara, så att historierna passar ihop, utan att få panik av att det finns en deadline.
 
Innan Cassandra själv eller hennes bokförlag går ut med den rätta informationen om när böckerna kommer att släppas så skall vi inte lita allt för mycket på andra sajter som Goodreads.
På sidan http://shadowhunters.com/ som hanteras av Cassies bokförlag, finns all information om hennes böcker och möjliga publiceringsdatum.
Just nu står det att TLH 1 kommer att släppas under 2017. Enligt Cassie, så kan den släppas då. Den kommer inte släppas under 2016 i alla fall.
 
Vi får alltså vänta i ytterligare några år innan vi får läsa den första boken i The Last Hours, där vi kommer att få återse några av de karaktärerna som vi fick följa i serien The Infernal Devices.
 
För att göra väntan lite kortare så har Cassie delat ett nytt citat från The Last Hours:
 

He really did have a most arresting face, Lucie thought. She firmly believed it was all right to stare at people when you were a writer. Writers needed to gather material. That was all there was to it.

 
källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej