Vem är Matthew Daddario?

Publicerad 2015-05-18 16:21:21 i Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters,

Ni har fått reda på lite mera om dem som skall spela Jace, Clary, Simon och Isabelle i Shadowhunters. Nu är det dags att titta lite extra på vem Matthew Daddario är, som skall spela Alec Lightwood.
Matthew Daddario as Alec Lightwood
 
Matthew, Matt, Daddario är född och uppvuxen i New York (När han fyller år verkar dock vara den mest hemliga frågan ever. Står inte någonstans. Det kan vara 1 oktober 1987, ett datum som jag kom över av en slump. Men det är inte bekräftat). Matts föräldrar Richard och Christina Daddario är advokater och Matts syster Alexandra Daddario är även hon skådespelare. Matt har ytterligare en syster vid namn Catharine Daddario.
 
Matt gick på The Collegiate School innan han pluggade ekonomi vid Indiana University in Bloomington, IN. Han tog studenten 2010 och började efter det att studera skådespeleri och började gå på provspelningar.
 
Matt har varit med i reklamfilmer för Amazon Kindle och Burger King i USA. Hans första stora roll var när han spelade Aaron i Breathe In.
 
Han har även varit med i filmer som 36 Saints, Delivery Man, Growing Up and Other Lies, When the Game Stands Tall. I år kommer han vara med i filmerna Naomi and Ely's No Kiss List, och Cabin Fever.
 
Matt i filmen When the Game Stands Tall
 
Matt provspelade först för rollen som Jace i Shadowhunters. När Cassandra Clare fick se hans audition video, skrev hon till producenterna att han skulle vara en perfekt Alec. Matt åkte tillbaka till Los Angeles och provspelade för Alec, rollen som han även fick.
 
Följ Matt på sociala medier:
Twitter: @matthewdaddario
Instagram: @matthewdaddario
 
källor: IMDB, ShadowhuntersWikia,

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej