Shadowhunters - inspelningsdatum & visningskanal i USA

Publicerad 2015-03-05 22:12:35 i Shadowhunters,

 
Ganska mycket info om TMI TV-serien Shadowhunters har kommit fram nu under kvällen. Information är från sida TMI Source och de brukar gå att lita på.
Utan att göra det för långdraget så är det följande som har kommit fram:
  • Serien Shadowhunters kommer att börja spelas in i Maj 2015 i Vancouver
  • Serien kommer att visas på kanalen ABC Family
  • Serien har redan fått klartecken till att visas på kanalen, vilket betyder att vi verkligen kommer att få en serie. Men när den kommer att börja visas är dock oklart.
  • Första avsnittet kommer att heta "The Mortal Cup"
De har även gått ut med beskrivningar av karaktärerna och vilka skådespelare som de söker efter. I nuläget så är det de tre huvudkaraktärerna Clary, Jace och Simon.
Det verkar som att de har valt att låta karaktärerna vara något äldre mot vad de är i böckerna.
 
Följande är taget från hemsidan där information om serien finns:
 
De har även lagt ut en kort beskrivning av serien:

Clary Fray is perfectly normal; she’s a budding art student who loves spending time with her friends and family. On her 18th birthday, however, Clary discovers she is part of an age-old battle between demons and an elite race of warriors known as Shadowhunters. When her mother is kidnapped and her home is destroyed, so is her sense of reality. Clary must now understand her new role in an ancient battle, and come to terms with her family’s past…

 
Det verkar som att serien nu verkligen är i starten.
Ser ni fram emot serien?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-06 08:20:39

Jag ser verkligen fram emot den men hur ska vi i Sverige kunna se den om den går på en amerikansk kanal?

Svar: Vi kan ju hoppas på att någon svensk kanal väljer att visa den. Det finns annars sätt även för oss i Sverige att se på Amerikanska serier dagen efter att de visats i USA.
Det går ju bl.a. att streama avsnitt från vissa Internetsidor/tjänster.
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-03-06 12:05:34

ser fram imot serien!! men tycker det är tråkigt att det inte ska vara samma skådespelare...

Svar: Ja, men eller hur. Tyckte dom gjorde ett ganska bra jobb. Speciellt Robert Sheehan som Simon. VI får hålla tummarna för att de hittar några som är lika bra. Eller kanske bättre, det återstår att se.
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Marie

Publicerad 2015-03-10 09:30:25

Jag ser fram emot serien men visst hade jag hoppats på att Lily och Jamie skulle få vara kvar, eller ja alla de gamla skulle vara kvar. Tycker inte alls det bli samma sak om de bytar ut dem. Man har liksom fått ansikte på alla nu, och i mitt huvud blir det helt fel , för jag kommer alltid se Clary som Lily och Jace som Jamie tyckte dem var perdekta för rollen. Alla var perfekta för rollerna, men jag vet att Jamie är upptagen fram till Oktober månad så hur stor är chansen att han kommer vara med liksom. Lite besviken över det, och att dem ska göra dem äldre, vf liksom?

Postat av: Lella

Publicerad 2016-04-28 10:53:15

Hej. Jag undrar vad de e för någon glittrig dryck som visas i serien i avsnitt 11 18:39 börjar det? Det ser jätte coolt ut och jag skulle gärna vilja ha tag i det.

Svar: Hej! Jag har ingen som helst aning om vad det är för dryck. Du kanske kan fråga via Shadowhunters twitter/facebook/instagram konto?
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej