Rykten om Shadowhunters

Publicerad 2015-07-03 11:27:00 i Shadowhunters,

 
Det har kommit fram en hel del nya rykten om Shadowhunters. Enligt sajten SpoilerTV så är det följande rykten som det pratas om just nu:
  • De håller just nu på med auditions för de resterande medlemmarna i familjen Lightwood: Robert, Maryse och Max. Maryse kommer att vara med i avsnitt 5 och Max och Robert i avsnitt 6. Vi kommer att få en bättre syn på skuggjägarefamiljer, politik och den enorma påtryckning som är på Skuggjägarebarn.
  • De håller även auditions för fler varulvar: Theo, Alaric och Gretel. Dom kommer att vara med i avsnitt 5 och vi kommer att få en bild av varulvarnas situation när avtalen började brytas.
  • Vi kommer att få tillbakablickar från Valentines tidigare år. I avsnitt 6 kommer vi att få se Valentine tillsammans med Jocelyn, Luke och Hodge när de var unga i Kretsen.
Detta är som sagt bara rykten än så länge, men det vore intressant om de kommer att gå djupare in i Skuggjägare politik m.m saker som inte framkommit i böckerna.
 
Vad tycker ni om att vi kanske redan i säsong 1 kommer att få se alla i familjen Lightwood?
 

Kommentarer

Postat av: Moa

Publicerad 2015-07-03 11:51:39

De kommer säkert mixa både bok ett och två i första säsongen, lägga till lite nytt och ta bort mindre viktiga saker. Men man får ju inte glömma att serien är baserad på boken och inte en kopia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej