Mer från "Shadowhunters" manus har läckt ut

Publicerad 2015-04-27 15:33:00 i Shadowhunters,

 
I början av förra veckan fick vi äntligen reda på vem det är som skall spela rollen som Jace. Ingen verkar ha några invändning mot att Dominic Sherwood kommer att axla rollen som Jace.
Nu har det dock läckt ut mer från manuset till Shadowhunters.
 
För några veckor sedan kom rykten om vissa bra och andra mindre bra ändringar som verkar ha gjorts när nu böckerna kommer att bli en tv-serie.
Nu verkar ännu mera ha läckt ut, om det bara är rykten en om dessa verkligen stämmer kan vi inte veta förens serien har premiär i början av 2016.
 
Det senaste som Idris BR varkar ha fått tag på så är det följande som det pratas mest om:
 
  • Isabelle och Alec verkar vara mera inkludera i serien än vad de var i filmen. Som det verkar så kommer de att ha minst ett emotionellt samtal om Alecs sexuallitet. Det verkar vara ett väldigt fint syskon ögonblick som vi förhoppnings kan komma att få fler av under seriens gång.
  • Isabelle kommer att vara ett större sex-objekt och mindre skuggjägare i serien. I manuset står det att Isabelle inte bryr sig så mycket om sina uppdrag som skuggjägare, utan hon verkar fokusera mer på att få i säng så många Nedomvärldare som hon kan hitta. Isabelle verkar att vara över sexualiserad i serien, mer så än hon är i böckerna. Där vet hon att hon är snygg och använder det till sin fördel, vilket hon inte verkar att göra i serien. Detta är en av de saker som jag hoppas inte stämmer. Izzy är en favoritkaraktär för mig och hon är absolut inte bara ett sexobjekt. Hon är så mycket mer och hon kan bli en stor förebild för dem yngre kvinnliga tittare som kan se på serien. Hon är tjej och slåss mot demoner och vampyrer i en nästan bara mansdominerande värld. Hur mycket bättre kan det bli.
  • Alec och Magnus verkar även redan vara i någon form av förhållande i serien. Tyvärr kan jag tycka, då jag alltid har uppskattat Alec och Magnus förhållande. Jag hade gärna sett att det utvecklats som det gör i böckerna. Att de träffas på Magnus fest och att någon äntligen lägger märke till Alec.
  • Clary verkar mer av en nörd än hon har varit i de tidigare manus som har läckt ut. Hon kommer att gör referenser till Game of Thrones, Star Wars och Pulp Fiction i några scener.
  • Simon och Maureen verkar redan vara i ett förhållande och i någon scen kommer de att fira att de varit tillsammans i sju månader.
  • Luke kommer i serien att vara kriminalpolis. I en scen kommer Luke och hans kollegor att undersöka ännu en "demondöd" som har dragit in över stan, och som ser ut att vara kopplat till vampyrer.
  • Luke och Jocelyns förhållande kommer att vara mer inkluderat i serien, än det var i filmen. Lukes chef säger även till Luke att han borde satsa och gå ut med Jocelyn. Jag hoppas verkligen att detta förhållande får betydligt mera tid i serien än det fick i filmen, där det nästan försvann. Jag har alltid gillat både Luke och Jocelyn och jag ser framemot att få se mer av dem i serien.
  • Det första som vi kommer att få se av Valentine i serien så har han en bas i Chernobyl (ni vet det ställe där en stor mängd radioaktivtämne släptes ut i en olycka), där han håller på med någon form av experiment med demon- och människoblod. 
Det är inte säkert att detta manus är det officiella manuset, utan det kan återigen bara vara rykten. Några av dessa ändringar är bra och andra är i min mening inte alls bra. Det är inte förens serien börjar att sändas som vi ens vet om de ändringar de ha gjort är bra eller inte.
Fram tillsdess skall vi även ta dessa "rykten" med en nypa salt.
 
Vad är era åsikter angånde detta "läckta manus"?
 
källa | källa

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2015-04-27 18:57:42

Den svenska översättningen på Downworlders är Nedomvärldare. Tycker att det är en konstig översättning men så är det iaf. :)

Svar: Tack så jättemycket för översättningen. Jag har bara läst böckerna på engelska, så jag vet inte vad de har översatt vissa ord med. Jag håller med om att Nedomvärldare är en väldigt konstig översättningen. Borde väl ha funnits något bättre ord, eller?
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej