The Mortal Instruments blir TV-serie

Publicerad 2014-10-12 22:15:00 i Shadowhunters, The Mortal Instruments,

 
 
 
Det är bekräftat vi får mer av The Mortal Instruments.

Dock inte på våra biografer utan framför TVn och datorn då The Mortal Instruments kommer att bli en tv-serie.
 
The Hollywood Reporter publicerade nyligen en artikel, där de skriver att TMI-böckerna kommer att filmas som tv-serie, där inspelningarna kommer att dra igång nästa år.
 
Martin Moszkowitch säger till The Hollywood Reporter att det är naturligt att göra TV serier av böckerna. Det var så mycket från boken som de var tvungna att utelämna när de gjorde filmen. I serien kommer de att ha möjlighet att gå djupare och att undersöka hela skuggjägare-världen djuper och med fler detalier.
 
Det står dock inget om de kommer att göra TV serie med start från Stad av Aska, eller om de kommer att starta helt från början med Stad av Skuggor.
 
källa
 
Vad tycker ni om dessa nyheter?
 
Personligen så tror jag att det kan bli riktigt bra. Är ju ett stort fan av tv-serier.
Får hoppas bara att det blir en bra tv-kanal som vill hålla sig till böckerna och inte svävar ut för mycket så att det blir en helt annan story.

Kommentarer

Postat av: Sofies skönhetsblogg

Publicerad 2014-10-13 19:56:37

Är positiv till att få se TMI-serien på TV men jag hoppas verkligen att det blir bra också och att de lyckas så de inte får lägga ner efter en säsong sen ändå... Och att de hittar bra skådespelare!

Så ja, är positiv men skeptisk. Ska bli spännande att se vad det blir av det!

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-10-22 11:06:41

Kommer det sändas i Sverige??

Svar: Det kan jag tyvärr inte svara på i nuläget, då vi inte har fått några uppgifter än på vilken kanal i USA som serien kommer att visas. När denna info kommer, skriver jag självklart om det.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej