Första boken i Magisterium-serien släpps på svenska under 2015

Publicerad 2014-10-25 18:55:18 i Magisterium,

 
Genom mitt dagliga letande efter information om när fler böcker inom TMI-serien kan tänkas att släppas på svenska, så ramlade jag istället över information om när den första boken i Magisterium serien, som har fått namnet Järnprovet, kan tänkas att släppas. 
 
Den information jag hittade var på Adlibris, där står det dock bara att boken kommer släppas under 2015, möjligen i Januari. Enligt Bokus så är det preliminära datumet för när boken släpps 20 januari 2015.
 
 
Magiskt spännande serie av dreamteamet Holly Black och Cassandra Clare

Harry Potter har sitt Hogwarts, Callum Hunt sitt Magisterium - en ny, magisk värld att älska för alla tweens, skapad av urban fantasy-drottningarna Cassandra Clare och Holly Black.

Callum Hunts pappa har alltid varnat honom för magi. Han har satt upp tre enkla regler: 1. Lita aldrig på en trollkarl 2. Lyckas aldrig med en uppgift som en trollkarl ger dig 3. Låt aldrig en trollkarl ta dig med till Magisteriet. Och nu är Call på väg att bryta alla tre.

När Call blir kallad till inträdesprovet till Magisteriet, skolan för magiker, gör han sitt yttersta för att misslyckas. Han bränner upp papper, gör sönder utrustning och är otrevlig - allt för att bli utkastad så fort som möjligt. Men vad gör det när han blir utvald ändå? Och är verkligen Magisteriet så illa som hans pappa alltid har fått honom att tro? Call kommer snart att upptäcka att allt inte är vad det ser ut att vara och att den största prövningen ännu ligger framför honom ...

(The Iron Trial) är den första av fem delar i nya succéserien Magisterium. Kittlande urban fantasy med mörka undertoner för alla som älskade Harry Potter, Spiderwick och Mortal Instruments.
källa
 
Några av er som ser fram emot att få läsa Järnprovet?
 
Jag läste den på engelska när den släpptes och den är riktigt bra kan jag säga.
Rekommenderas verkligen till alla er Mortal Instruments fans. :)
Eftersom att Cassie har varit med och skrivit, så kan det ju inte bli annat än bra, eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej