Hur vill ni att fanfic julkalender 2014 skall börja?

Publicerad 2014-11-16 19:44:00 i FanFic, Julkalender,

 
De flesta av er vill väldigt gärna läsa en fanfic i julkalendern, både skriven av mig och av er fans. Ni vill även väldigt gärna ha bilder och videor från Stad av Skuggor, så jag kommer att kombinera lite och vissa dagar ge er mer än en sak i julkalendern :) Eftersom att fanficen kommer att vara i 24 delar, så får ni 1 del varje dag.
 
Jag vill även inkludera er i fanficen detta året, därför tänkte jag att ni skall få vara med och bestämma hur handlingen kommer att bli. Med start idag och några dagar varje vecka fram till i december, så kommer ni att få välja hur handlingen kommer att fortsätta, utan att ni får egentligen får veta vad som kommer att hända.
 
Jag kommer därför med början idag att vilja ha er hjälp med vem som skall vara huvudperson och hur hela fanficen kommer att börja. Ni får därför svara i omröstningen nedan och det alternativ som får flest svar kommer att bli inledningen. Resultatet får ni se den 1:a December.
När jag sedan skrivit lite mer och möjligen sitter fast eller bara vill att ni skall hjälpa mig komma vidare så kommer jag att skriva en ny omröstning som ni får svara på där ni kommer att ha 3-5 olika alternativ att välja på.
 
Jag hoppas att ni väldigt gärna vill vara med och påverka fanficen. Då blir det ju också som att ni även varit med och skrivit den.
 
Hur tycker ni/vill ni att fanficen skall börja? 
 
Ni kommer att få 24 timmar på er att svara på denna omröstning innan den avslutas och sedan kommer jag börja skriva. Om några dagar kommer ni att få svara på en ny omröstning om vad som skall hända.
 
 Om ni har förslag på vad som kan hända så får ni väldigt gärna skriva en kommentar så är det mycket möjligt att just erat förslag kommer med som en händelse eller vara med i en omröstning. ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej