Boka City of Heavenly Fire

Publicerad 2014-05-14 17:56:58 i City of Heavenly Fire, The Mortal Instruments,

Ni kan nu boka City of Heavenly Fire via svenska internetbutiker, som kommer att släppas 27 maj, på CDON.
 
Tydligen så verkar det som att ni även redan kan KÖPA COHF från Bokus??!! Lite märligt med tanke på att det är 2 veckor kvar innan den skall släppas. Men kanske att leveranstiden är lång och att boken därför inte kommer att skickas innan 27 maj? Men ändå står det 2-5 vardagar och att boken släpptes redan 1/5?
Lite märkligt tycker jag, men om det är någon som har lust att köpa den boken så kostar den 184 kr.
Ni hittar den som sagt på Bokus.
 
Ni kan även bevaka en annan utgåva av boken som kommer att kosta 132 kr lite bättre pris tycker jag. Men det bästa finns nog ändå hos CDON där COHF kommer att kost 119 kr. om man väljer att boka redan nu.
 
Om ni inte vill köpa boken på CDON (även om dem enligt mig har det bästa priset i nuläget) så kan ni bevaka boken via följande bok-sidor:
 
Adlibris - blandade priser, beroende vilken version ni vill ha av boken. Den finns som inbunden (något dyrare), häftad (då kostar den mellan 100 och 123 kr) och även som CD-bok (vilket troligtvis är ljudbok och det dyraste alternativet.)
Bokus - Har just nu två olika utgåvor. Den ena har tydligen redan släppts och den andra släpps 28/5.
CDON - Har också två utgåvor. Häftad för 119 kr och en inbunden för 181 kr. Plus lite andra utgåvor med blandade priser.
 
Vet ni om att boken finns någon annanstans, hojta till så lägger jag till det på listan.
 
Någon av er som kommer att köpa/boka City of Heavenly Fire redan nu, eller tänker ni vänta med att köpa den tills att den släpps?
Själv kommer jag nog boka den via CDON, vill inte gå miste om det bra priset. ;)

Kommentarer

Postat av: Moa

Publicerad 2014-05-16 23:19:29

Boken har ett datum den släpps men eftersom vi bor i Sverige kam böckerna komma till en buktik 2 veckor innan eller några dagar försent man vet aldrig förutom att du inte kan köpa den förres den släpps:)( jobbar extra i bokhandel)

Svar: Ok, tack så mycket för svaret. Blev så förvånad att man redan kunde köpa boken nämligen, men då har jag fått svar på det :)
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Nelly

Publicerad 2014-05-20 07:43:08

Jag har för bokat boken på CDON.COM!

Svar: Samma här. :) Håller tummarna för att boken kommer den 27 eller kort där efter.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej