Clary och Jace överlever COHF?!

Publicerad 2014-03-01 15:36:04 i City of Heavenly Fire, The Mortal Instruments,

 
 
Det finns många väldigt uppmärksamma fans inom skuggjägare-världen. En av dessa fans letade upp info om The Dark Artifices (Cassandra Clares näst serie, där första boken Lady Midnight släpps nästa år) och då stötte hon på följande citat som Cassandra har sagt:
 
"In The Dark Artifices Jace and Clary are going to be intertwined too, but as slightly more distant figures who are very famous in the Shadowhunting world to this new generation of kids."
Snabbt översatt är det alltså att Jace och Clary kommer att vara med i The Dark Artifices, inte som huvudkaraktärer mer som några avlägsna karaktärer som är väldigt kända inom skuggjägare-världen.
 
Kan detta betyda att Jace och Clary faktiskt kommer att överleva i sista TMI-boken, City of Heavenly Fire?
 
Svaret får vi givetvis 27 maj när boken släpps, men vad tror ni?
 
källa

Kommentarer

Postat av: Steph

Publicerad 2014-05-17 14:14:27

Hej!
Jag har hört att om man förhandsbokar COHF så kommer den vara signerad, vet du om det gäller i Sverige? Jag har beställt min från CDON och vill verkligen veta, även om det troligen inte är så eftersom Sverige är lika långt bort från allt som Narnia...

Svar: Jag tror det endast var ett fåtal böcker från utvalda butiker i USA som kommer vara signerade. Tyvärr så är nog inga av de böcker som man förhandsbokar i Sverige signerade.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej