Cassandra Clares Skuggjägare-schema sträcker sig till minst 2020

Publicerad 2014-07-01 22:22:46 i Cassandra Clare, Chain of Gold, Chain of Iron, Chain of Thorns, Lady Midnight, Lord of Shadows, Queen of Air and Darkness, The Dark Artifices, The Last Hours, The Wicked Powers,

 
Cassandra Clare har via sin tumblr gett oss ett ungefärligt schema för i vilken ordning de kommande böcker, i hennes skuggjägare-serier kommer att släppas.
 
I nuläget har Cassie planerat för ytterligare 2 skuggjägare-serier till, dessa är The Dark Artifices och The Last Hours.
 
 
The Dark Artifices kommer att bestå av tre böcker: Lady Midnight, Prince of Shadows, och Queen of Air and DarknessLady Midnight är i nuläget planerad till att släppas i slutet av 2015 (inte våren 2015 som har sagts innan) men datumet är inte bestämt än. The Dark Artifices utspelar sig fem år efter handlingarna i COHF.
 

The Last Hours, är en fortsättningsserie till The Infernal Devices, de kommer att börja släppas strax efter Lady Midnight. The Last Hours böckerna kommer att handla om barnen till the Infernal Devices karaktärerna.
The Last Hours serien kommer även den att innehålla tre böcker: Chain of Gold, Chain of Iron och Chain of Thorns.

 

Böckerna kommer troligen att släppas i följande ordning:

 

Lady Midnight (The Dark Artifices 1)

Chain of Gold (The Last Hours 1)

Prince of Shadows (The Dark Artifices 2)

Chain of Iron (The Last Hours 2)

Queen of Air and Darkness  (The Dark Artifices 3)

Chain of Thorns (The Last Hours 3)

 

Utöver dessa böcker som sträcker sig ialla fall till år 2020 om vi räknar med att det släpps en bok per år, så kommer Cassandra även att avsluta skuggjägare-serierna med The Wicked Powers, vad The Wicked Powers kommer att handla om etc. vill hon inte svara på i nuläget.

 

Ser ut som att vi har många år med läsning framför oss.

 

Vilken bok eller serie ser ni mest framemot att få läsa?

 

källa

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej