Tävla om böckerna Stad av Skuggor och Stad av Aska!

Publicerad 2014-01-20 18:21:00 i Stad av Aska-bok, Stad av Skuggor-bok, The Mortal Instruments, Tävling,


Nu drar vi igång vår första tävling!
 
I mars släpps tredje delen i Mortal Instruments serien på svenska och för att göra er extra taggade på att läsa den så kommer jag lotta ut 3 exemplar av första boken Stad av Skuggor och 3 exemplar av andra boken Stad av Aska.
 
För att vinna ett exemplar av Stad av Skuggor eller Stad av Aska så måste ni svara rätt på följande frågor och skicka det via e-mail.
 
3 vinnare kommer att få 1 exemplar var av första boken Stad av Skuggor och 3 vinnare kommer få 1 exemplar var av andra boken Stad av Aska. Så det blir alltså 6 vinnare totalt.
 
Frågorna för att vinna en av böckerna är följande:
  1. Vad är Clarys riktiga för- och efternamn?
  2. Vad upptäcker Clary att hon är?
  3. Vem är Valentine?
  4. Skriv en motivering till vilken som är din favoritkaraktär i serien och varför.
Ni skickar era svar till [email protected] och det räcker om ni skriver svaren, ert namn samt vilken bok som ni vill vinna.
 
Glöm inte att skriva om du vill vinna Stad av Skuggor eller Stad av Aska.
 
1 person får endast skicka ett svar. Det är alltså inte tillåtet att skicka ett svar för att vara med i tävlingen om stad av skuggor och sedan skicka igen för att vara med i tävlingen om stad av aska. Bestäm dig för den boken som du helst vill ha och nämn den i ditt e-mail.
 
Tävlingen avslutas måndag 3 februari.
 
Lycka Till!
 
Tack till Bonnierförlagen som har sponsrat tävlingen.
 
Vinnarna kommer att bli underrättade via e-mail.
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-01-23 07:27:48

Vad rolig tävling! Men vad menar du med tack till bonnierförlaget? Var det dem som kontaktade dig å ba: hej vi har sex böcker att lita ut, vill du ha dem? Eller var det du som frågade? :)

Svar: Det var faktiskt dem som kontaktade mig och undrade om jag ville lotta ut böcker. :) Därför är det klart att de skall ha ett tack, eftersom det är dem som sponsrar tävlingen.
themortalinstruments.webblogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-02-12 12:36:13

Kommer det en tvåa till stad av skuggor?
Eller någon annan film? Jag och många andra skulle tycka att det skulle vara kul att se en fortsättning på stad av skuggor.

Svar: Andra filmen Stad av Aska är i planeringsstadiet. Det är sagt att de kommer att börja spela in filmen under 2014, men än så länge så har vi inte fått reda på något. Allt vi kan göra nu är att vänta på att någon från filmbolaget säger om de kommer att spela in filmen eller inte. Vi får hålla tummarna för det i alla fall.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej