Gott Nytt år!

Publicerad 2013-12-31 10:00:00 i Bloggen, Cassandra Clare, City of Heavenly Fire, Clockwork Princess, Stad av Glas-bok, The Infernal Devices, The Mortal Instruments,

 
 
Kan ni fatta att 2013 alldeles snart är över? Inte jag i alla fall.
 
Så mycket har ju hänt under året, inte minst att Stad av Skuggor äntligen kom ut på bio och på DVD och Blu-Ray. Hur många gånger har ni hunnit se filmen redan?
Innan dess fick ju en mängd bilder och videor från filmen.
 
Inte bara det. Tredje och sista delen i The Infernal Devices-serien, Clockwork Princess släpptes ju tidigare under året.
 
Under hösten fick vi chansen att läsa Stad av Aska. Svenska utgåvan av City of Ashes.
Ett händelserikt år kan man väl lungt säga att det blev tillslut.
 
Nu kan vi blicka framåt mot det nya året och redan nu vet vi ju att vi kommer att läsa sista delen i The Mortal Instruments-serien.
City of Heavenly Fire släpps ju 27 maj. Det slutgiltiga omslaget till den boken kommer vi få redan i början av året, enligt Cassandra.
I mars släpps Stad av Glas. Svenska utgåvan av tredje delen i TMI-serien.
Några av er som planerar att läsa den?

Vi får även hålla tummarna för att Stad av Aska kommer att få klartecken så att de kan börja spela in den och att vi även kommer att få se den innan året är slut. (Tveksamt, men man vet väl aldrig)
 
Kanske att även mer infomation om hur planerna ser ut för filmatiseringarna av The Infernal Devices. Vi fick ju reda på för inte så länge sedan att det planeras att göra TID till tv-serie. Förhoppningsvis kommer vi att få mer information om detta under 2014.
 
Förhoppningsvis kommer vi under året att få citat från Cassandra Clare från hennes kommande böcker.
Första delen i nya serien The Dark Artifices kommer att släppas under 2015, så troligen kan vi räkna med att få ser mer och höra mer om den under 2014.
 
Jag hoppas att jag kommer få tid till att även under nästa år kunna ge er de senaste nyheterna om böckerna och filmerna.
 
Vad tycker ni har varit bäst under året som gått?
Redan i kväll, eller i morgon (beroende på hur jag känner) så kommer ni att se ett helt nytt utseende på bloggen. Mer om detta i ett senare inlägg.

Kommentarer

Postat av: vampirediaries-sweden.com

Publicerad 2013-12-31 15:13:08

Elite ?=)Jag önskas ha den här bilden om det går =) : http://cdn2.cdnme.se/4017312/6-3/100_52c190982a6b2272ffdc3031.jpg

Vilken bild vill ni ha? jag föredrar att det är från röda mattan , då det är temat .

Postat av: vampirediaries-sweden.com

Publicerad 2013-12-31 17:45:24

Har lagt till er nu =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej