The Mortal Instruments: City of Bones premiär & Photo Call i Norge

Publicerad 2013-08-24 20:20:48 i City of Bones, Jamie Campbell Bower, Lily Collins, Robert Sheehan, TMI Skådespelare, The Mortal Instruments,

The Mortal Instruments skådespelarna Lily Collins och Jamie Campbell Bower fick sällskap av filmens regissör Harald Zwart på Photo Call som hölls i Oslo igår, 23 Augusti, innan premiären i Fredriksdal som var senare på kvällen.
 
Photo Call:
     
 
 
Till premiären fick Lily, Jamie och Harald sällskap av skådespelarna Robert Sheehan samt Jonathan Rhys Meyers (Valentine). Skådespelarna förevigade sitt besök i Fredrikstad genom att göra handavtryck i cement under premiären.
 
Premiären:
 
 
källa | källa
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-08-24 22:43:33

Kommer dom att komma till sverige nångång eller har dom redan varit här eller har dom slutat att åka runt till olika länder nu???? Jag kanske är lite efter men jag måste verkligen veta.

Svar: Tyvärr så tror jag inte att de kommer att komma till Sverige. De åkte endast till Norge för att regissören Harald Zwart är från Norge. Jag tror inte att de har några fler premiärer i andra länder inbokade, då skådespelarna har filmer att spela in, samt att de börjar förbereda sig för att spela in Stad av Aska som startar i September.
themortalinstruments.webblogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej