City of Ashes kommer "absolut" att spelas in under hösten

Publicerad 2013-08-29 18:49:24 i City of Ashes, Stad av Aska-bok, The Mortal Instruments,

 
 
Det verkar som att våra farhågor, om att dom inte kommer att spela in City of Ashes för att biointäkterna från City of Bones var väldigt låga under öppningshelgen, inte kommer att besannas.
Hittills har filmen spelat in runt 26.6 miljoner dollar över hela världen, men de förväntar sig att filmen som ännu inte har haft premiär i alla länder kommer att dra in betydligt mer än det.
 
Constantin, filmbolaget som ligger bakom filmatiseringen av Cassandra Clares oerhört populära bokserie säger i ett utalande till The Hollywood Reporter att reaktionerna från bokfansen har varit "väldigt positivt" och att de absolut kommer att fortsätta med planeringen och förberedelserna för att kunna spela in City of Ashes (andra boken i serien) under hösten 2013. Det har sagts att de kommer att påbörja inspelningarna av filmen 23 september, men det kan tänkas att de inte börjar förens i Oktober. Vi får se helt enkelt.
 
Vi kan ju nu pusta ut och se fram emot att nästa år få se City of Ashes (Stad av Aska) på bio.
 
Stad av Aska kommer att släppas på svenska 11 oktober, 2013.
 
Vad hoppas ni de tar med i filmen, av det som ni läst i böckerna?
 
källa

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2013-08-29 22:26:06

SEELIE COURT-SCENEN! OJOJOJOJOJ! Hoppas bara inte de cheesar till det som i "the green house-scene" nu i ettan. Jag menar sprinklers - come on, det var lite för mycket ;) Och när Simon nästan dör av soluppgången på lastbilsflaket, bra grejor! Och MASSA JAMIE! Och mer Malec för tusan :D

Postat av: Sofie

Publicerad 2013-08-29 23:31:19

Jag hoppas att de baserar nästa film mer på bokens scener för det finns så många bra scener även i den här boken! Vill precis som Josefine VERKLIGEN se Seelie Court-scenen och sen skulle jag väldigt gärna se scenen när Simon blir vampyr!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej