Bilder från Shadowhunters mittsäsongsfinal

Publicerad 2018-05-10 23:42:05 i Anna Hopkins/Lilith, Bilder, Chai Hansen/Jordan, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters, Säsong 3,

Med bara några dagar kvar till mittsäsongsfinalen av Shadowhunters så är ju frågan hur det skall gå för våra hjältar och om de lyckas att få tillbaka Jace innan det blir ett uppehåll i några veckor. Om vi ser till de bilder som släppts exklusivt för Hollywood Life som är från de två kommande avsnitten som utgör mittsäsongsfinalen så ser det inte direkt ljust ut för någon om man säger så.
 
I bilderna kan vi bl.a. se Jace som är full med blod, Izzy och Jordan som ser ut att vara på något uppdrag, Magnus som står öga med öga med demonen Asmodeus - som även är Magnus far. Och även en Magnus som verkar säga hejdå till Alec. 
 
Vilken av avsnitten 3x09 - Familia Ante Omnia och 3x10 - Erchomai som bilderna är ifrån är en överraskning i nuläget. Båda avsnitten sänds 15 maj i USA och kommer finnas på Netflix från 16 maj.
 
Vi har heller inga uppgifter om när Shadowhunters säsong 3B drar igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej