Shadowhunters skådespelarnas reaktioner till nedläggningen

Publicerad 2018-06-07 19:46:15 i Alan Van Sprang/Valentine, Alberto Rosende/Simon, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Nicola Correia Damude/Maryse, Shadowhunters, Säsong 3, Will Tudor/Sebastian,

Det är inte bara vi fans som är ledsna över att Freeform har bestämt att lägga ner Shadowhunters efter tre säsonger. Även skådespelarna var chockade över beskedet och de flesta av de uttryckte sin sorg via twitter:
 
 
Vi har fortfarande andra halvan av säsong 3 kvar (alltså 3B) plus två extra avsnitt för att ge serien ett värdigt avslut, hur någon nu kan göra det med bara 2 avsnitt är ju en väldigt bra fråga. Dessa sista 12 avsnitt kommer att visas under våren 2019. Vi måste alltså vänta i minst 7-8 månader innan vi får ett nytt avsnitt. :(
 
Är lite svårt att ställa om sig från att vi skulle ha fått ett nytt avsnitt i mitten av augusti till att vi måste vänta ytterligare 6 månader på nya avsnitt. Är lite ledsen måste jag säga och jag tror inte att jag har fattat det ännu.
 
Men om ni vill hjälpa till att kanske "rädda" Shadowhunters så har ett fan skapat en online-lista som ni kan skriva på om ni vill ha kvar Shadowhunters i förhoppningen om att någon annan kanal kan tänka sig att köpa serien och fortsätta göra fler avsnitt.
Vilket kanske inte är så troligt att det kommer att hända, då serien är ganska dyr med alla specialeffekter som är i varje avsnitt. Men det är väl ändå bättre att skriva på och hålla hoppet uppe än att inte skriva på alls.
 
Ni kan även twittra #saveShadowhunters

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej