Shadowhunters nominerad i Teen Choice Awards

Publicerad 2018-06-25 19:36:14 i Anna Hopkins/Lilith, Dominic Sherwood/Jace, Emeraude Toubia/Isabelle, Harry Shum Jr/Magnus Bane, Katherine McNamara/Clary, Matthew Daddario/Alec, Shadowhunters,

Shadowhunters och dess skådespelare är nominerad i 5 kategorier i Teen Choice Awards och det är fansen som bestämmer vem som tillslut står som slutsegrare i respektive kategori.
 
 
Shadowhunters har möjligheten att ta hem pris i följande kategorier:
  • SciFi TV Actor - Matt Daddario (Alec) och Dominic Sherwodd (Jace)
  • SciFi TV Actress - Katherine McNamara (Clary) och Emeraude Toubia (Izzy)
  • SciFi TV Show - Shadowhunters
  • TV Villain - Anna Hopkins (Lilith)
  • TV Ship - Harry Shum Jr. (Magnus) och Matt Daddario (Alec)
 
Klicka er in till Teen Choice Awards och rösta på Shadowhunters. Ni kan rösta i samma kategori upp till 10 gånger per dag. Så rösta, rösta, rösta på Shadowhunters. För visst skulle det vara helt underbart om de vann i minst en kategori?!
 
Ni kan även rösta på era favoriter genom att twittra namnet på en av de nominerade tillsammans med hashtaggen för rätt kategori som t.ex. #ChoiceTVShip och rösta på Matthew Daddario och Harry Shum Jr..
 
Tyvärr så verkar det som att det inte är möjligt att rösta i alla kategorier just nu. Röstningsomgång 1 är redan avslutad och där ingick SciFiTVActor och Actress samt SciFiTVShow.  Just nu är det kategorierna TV Villain och TV Ship som man kan rösta i. Röstningen pågår till 28 juni.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej