Alberto Rosende intervju med "A Book of" om Simon Lewis

Publicerad 2017-09-03 19:22:05 i Alberto Rosende/Simon, intervju,

I en ny intervju med Alberto Rosende pratar han en hel del om sitt skådespeleri och hur det är att spela Simon Lewis i Shadowhunters. Han avslöjar även hur han började i branschen, vilket hans mest minnesvärda skådespelarupplevelse är, vilka som är hans favorit skådespelare och vad han gör på fritiden.
 
För att få rollen som Simon Lewis, provspelade han först i New York och blev sedan inkallad för att göra ytterligare några provspelningar i Los Angeles.
 
Vi får även reda på vad hans drömroll är och att han gärna skulle vilja involvera sig i någon välgörenhetsorganisation, och då helst för en som arbetar för att uppmärksamma tesikelcancer - något som han själv blev drabbad av 2013.
 
Albertos kommande projekt är en dokumentär som han har gjort tillsammans med sin bror och Shadowhunters säsong 3 som han precis har börjat spela in.
 
Han berättar även att han har en online bokklubb som ni kan hitta på Instagram under namnet @Rosendereads där det under september är boken Slaughterhouse Five (på svenska: Slakthus 5) av Kurt Vonnegut som de läser.
 
Hela intervjun (och ett antal snygga bilder) kan ni läsa hos A Book of.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej